Pyramid Solitaire online te spelen voor gratis

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Piramide

Pyramid Solitaire online te spelen voor gratisDe oude Egyptenaren werd beroemd met bouwden hun piramides. En je beroemd kan worden, met de grond gelijkgemaakt een solitaire piramide tot aan de grond en keurde het speelveld. En bovendien ontvangt u een bonus in een geschenkdoos. U krijgt degene die u zult willen. Maar er is geen noodzaak om jezelf te bewapenen met een hamer, een koevoet en andere gebouwen implementeert. Gebruik je kennis van wiskunde als hulpmiddel. Immers, je kunt tellen tot 13? En weet je wat getallen optellen tot en met 13? Dan aan de slag! Het vernietigen van een eeuwenoude Egyptische bouw; Piramide Patience spelen gratis online en deel je resultaten!

How to play

De numerieke waarden van de kaarten:

King = 13, Vrouw = 12, Boer = 11 Aas = 1, de resterende kaarten komen overeen met de nummers geschreven op hen.

The kaarten zijn verwijderd in paren; het bedrag mag niet meer, niet minder, maar 13. De uitzondering is de Koning die is verwijderd van het speelveld in splendid isolation.

Pairs kan samengesteld worden uit de kaarten die liggen boven en niet overlapt door de zijstraten. Make-up paren, het vasthouden van de muis cursor op één van de kaarten die je nodig hebt en te slepen naar de tweede.

Removed paar geeft je 100 punten, elke keer dat een reeks verwijderde kaarten voegt u 100 punten naar de vorige waarde.

If geen stap is mogelijk (noodzakelijke kaarten worden gesloten door de anderen of niet beschikbaar is) kunt u klikken op de voorraad en het vinden van de benodigde kaart. Deze methode kan gebruikt worden op twee of meer keer, maar elke keer als je verliest 500 punten. U wint het spel wanneer de piramide verdwijnt.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.