Halloween Solitaire

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Halloween

Halloween SolitaireEen huis voor rusteloze zielen in de plaats van elke grafsteen? Waarom niet! Misschien dan zombies, vampiers en heksen zal gaan bij elkaar op bezoek en vergeet de weg naar onze nachtmerries? Halloween is de beste tijd voor. Halloween in de vorm van een virtuele solitaire is de beste plek voor het. Een card deck speelt de rol van bouwmateriaal. En om te voldoen aan de behoeften van het kwaad, elk huis zou moeten bestaan uit drie kamers. De lay-out ook heeft drie toppen. Hoeveel huizen zullen u op te bouwen? Weet dat dit geslaagd op alle niveaus van het spel.

How to play

Alle kaarten op het speelveld zijn gezicht naar beneden, behalve voor de tien kaarten in de basis van de drie-koppige piramide en één van de belangrijkste dingen op die je de kaart bakstenen. Aan de linkerkant van de basis kaart zijn er een aantal ondersteunende kaarten die geen plaats hebben in de solitaire.

You kunt ongeschikt kaarten op de basiskaart, maar de waarde moet 1 punt minder of meer. Wanneer de basis kaart is bedekt met een nieuwe, wordt de basis-kaart en nu heb je om te zoeken naar de "plus/ minus-one" - kaart. Zo ontgrendelt u de kaarten in de lay-ze beschikbaar zijn en u ze kunt verwijderen.

When er is geen relevante volgens de kaart met de waarde in de lay-out, verplaatst u de kaart uit de voorraad. Er kan slechts één kaart of meer, totdat er een vervolg in de lay-out.

When er is geen voorraad, is er nog de laatste kans. Het is de 'Wild Card' aan de rechterzijde van de basis. Het heeft betrekking op elke kaart en elke kaart kan worden gebracht.

The meer kaarten er nog in het deck wanneer het veld leeg is, wordt de grotere bonus je krijgt. Als u opslaan in de "Wild Card" krijgt u ook de bonus, evenals voor de resterende tijd op de timer. friendly websites

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.