Gratis Klondike Solitaire

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Klondike Solitaire

Gratis Klondike SolitaireDe kaarten, die middeleeuwse ridders (Aansluitingen), wizards (Koningen), en mooie vrouwen (Queens), zijn verzameld in de kolommen van verschillende grootte en lay-out op het speelveld in de vorm van een hoek. Ja, dat is een Klondike Solitaire.

There is slechts één kaart in de meest linkse kolom; er zijn er twee in de tweede en zo verder. U kunt alleen de bovenste kaarten. U leert wat de volgende kaart alleen als u een geschikte locatie te vinden voor de top.

But het belangrijkste doel van het spel is om het speelveld te maken, wissen (d.w.z. om te speel Klondike Solitaire tot het einde). Het zal alleen worden bereikt wanneer alle kaarten worden overgezet van het spelen van cellen in de "thuis" zijn volgens hun kostuum, en het serienummer.

Overall, het is een geweldig interessante flash card game met goede graphics. Speel gratis online spel Klondike Solitaire en vergeet niet om uw indrukken te delen in de opmerkingen!

How to play

De koning is de grote kaart op het speelveld, Ace is de kleine terts. Op de "home" - veld Ace is de eerste kaart, de Koning is de laatste. U moet verzamelen aflopende reeksen op het speelveld, afwisselend rode en zwarte kaarten (de kleur is niet belangrijk, alleen de kleur is). Je moet het verzamelen van kaarten afhankelijk van de kleur in oplopende volgorde op de "home" - veld.

The sequenties in het spel zijn verzameld door de overdracht van kaarten of groepen van kaarten van kolom naar kolom. Alleen de Koning kan worden geplaatst in de vrije cel, en alleen dan kunt u het verzamelen van rode en zwarte reeksen afspelen.

If geen kaart van de open kaarten kunnen worden verplaatst en daardoor niet het onderste kaart gebruik maken van een voorraad dek. Door er op te klikken, krijgt u een kaart die kan zorgen voor een nieuwe beweging, maar misschien ook niet. In dit geval moet u een nieuwe openen van de reserve-deck enzovoort. U kunt gebruik maken van de voorraad kan meerdere malen door te klikken op het kruis in een voorraad cel. U kunt ook verplaatsen van de kaarten van de "home" - veld in het speelveld.

Transfer de kaarten van het speelveld of het openen voorraad in de "thuis" - veld door te dubbel klikken op de muis (Ace is de eerste zijn!). Verplaats de kaarten tussen de kolommen die de kaart of een groep kaarten die met de linkermuisknop en te verslepen naar de gewenste locatie.

To start een nieuw spel, klik op de kaarten in de linkerbenedenhoek van het scherm spel.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.