Play Persia Solitaire spel online voor gratis

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Persia Solitaire

Play Persia Solitaire spel online voor gratisMultilevel Persia Solitaire zal open de geheime routes van nomaden, verberg je in de palmen` schaduw tijdens de hete middag, en geeft u water te drinken uit de oase. De toppen van de duinen, wilde kamelen en droge struiken zullen aan je voorbij gaan.

These dingen en nog veel meer op u zal wachten in de vorm van de lay-outs, die zal veranderen van niveau naar niveau, het bemoeilijken de taak. Maar de regels blijven ongewijzigd.

Will je lukt om langs de route, of het zand van de Persia zal slikken voor je botten?

How to play

Elke keer dat de lay-out vorm is anders. Het aantal kaarten op het speelveld en in de voorraad van afhankelijk is.

It nodig is om alle kaarten te verplaatsen van het veld naar de basis, elke keer de kaart verwijderen van een waarde punt meer of minder dan de basis van één van de lay-out. De kleur doet er niet toe.

If er is geen relevante kaart in de open kaarten van de layout, het gebruik van de voorraad, die de basis dek, en proberen te vinden van de varianten van de nieuwe bewegingen.

The niveau wordt gewonnen als er geen kaarten op het speelveld. Het nieuwe zal automatisch openen.

The niveau is verloren, als het onmogelijk is om elke beweging, en er zijn geen kaarten in de voorraad. Het zal volledig te verslaan. Vergeet niet, een Persia is niet een ding te spotten.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.