Mahjong Tower Solitaire

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Mahjong Tower

Mahjong Tower SolitaireWat doen de Brug en de Vlinder, de Kroon en de Diode gemeen hebben? Welke overeenkomsten kunnen worden gevonden tussen de astrologische tekens en valuta ' s van de wereld? Het antwoord is heel eenvoudig. Dit zijn de cijfers van de Toren Solitaire spel, een van de meest interessante varianten online Mahjong. Meer dan dertig lay-outs en hun aantal groeit met uw hulp! De constructor is toegevoegd aan het spel en elke speler kan bouwen zijn meesterwerk uit de domino-blokjes, opslaan in de galerij, en als de makers van het spel zal houden, zal het worden toegevoegd aan de lijst van de beschikbare lay-outs. Maar de eenvoud van het geheim van cijfers betekent niet dat alle lay-outs zullen worden eenvoudig. Het spel is de niveaus van moeilijkheid voor een beginner, als voor een topnotch. Wie u ook bent, kijk je door de galerij en kies iets interessant. Het niveau van complexiteit en het aantal speelstukken zijn opgegeven. Als u graag deze game, raden wij u aan het spelen mahjong solitaire, een meer ingewikkeld en populaire versie van het spel.

How to play

U kunt het spel starten van elk niveau door het selecteren van de "Lay-out Kiezen in de" lijst.

Look voor visueel identieke symbolen op de domino ' s en klik met de linker muisknop. Maar alleen die stukken waarvan minstens één lange zijde vrij zal worden verwijderd. En als de lay-outs hebben vaak veel lagen; zorg ervoor dat de gewenste stukken lag op de top.

Do niet scherp uw hersenen op het vernietigen van de ene kant van de tower of andere figuur. U kunt zich in een impasse, wanneer er weinig stukken op het veld, en de laatste gekoppelde degenen liggen ene op de andere en je kunt ze uitschakelen. "Shuffle" - knop kan u helpen, maar de minder domino ' s er zijn op het veld, des te kleiner is de kans op een succesvolle verandering van de lay-out.

The spel heeft een scorer en timer die invloed hebben op het extra bonus punten. Hoe sneller u de stukken, des te meer wordt de bonus. Wanneer je stopt je verliest bonussen.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.