Tri Towers Solitaire

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Tri Towers Solitaire

Tri Towers SolitaireOm te veroveren van de hand en het hart van een prinses, een jonge ridder moet vijanden te verslaan. Hij heeft te vernietigen drie vijandelijke magic towers, die het afsluiten van de weg naar zijn geliefde.

The kaartspel "Drie Torens" de helden, de toren en de probleem-oplossing. Dit spel biedt u het veld leeg van kaarten verspreid. Je moet om het te doen geleidelijk, met moeite, na te denken over elke stap. Maar vergeet niet over tijd!

The spel heeft een timer, die vermindert de bonus punten. Je kunt ze naast je score, als u het oplossen van het probleem, voordat de container leeg is. Als u nul punten je zakken leeg zijn, je droom niet uitkomt, is het spel verloren.

How to play

Er zijn 52 kaarten in het spel en je hebt om ze te verzamelen op een stapel in het midden van het speelveld.

Part van de kaarten is ingedeeld in drie driehoekige torens elkaar overlappen. Alle kaarten zijn gezicht naar beneden, behalve de laagste. Kunt u niet zien in hun waarde. In volgorde om te keren, moet je verwijderen lagere blokkeren van kaarten en transfer ze naar de centrale stapel.

On de centrale kaart je kunt de kaart slechts 1 punt minder of 1 punt meer. De overgedragen kaart geeft u een nieuw nummer, zonder afbreuk te doen aan het beginsel van de "plus of min".

If er zijn geen open kaarten van de relevante waarden in de layout, het gebruik van de ondersteuning van het dek (de voorraad), en sluit de centrale kaart totdat u de mogelijkheid om de kaart te verwijderen uit de torens. U kunt gebruik maken van de ondersteuning van het dek maar een keer. Kunt u niet meer annuleren beweging.

The spel gewonnen is, wanneer twee van de drie torens zijn verdwenen, en er zijn zeer weinig kaarten in de derde. Absolute overwinning is een zeldzame beloning voor echte ridders van de kaart van nederland!

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.