Spelen Tri peaks solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Tri peaks

Spelen Tri peaks solitaire online voor gratisWaarom heet het "Tri Peaks"? Vanwege de vorm van de lay-out. Kaarten op het speelveld vorm van drie driehoeken bovenop elkaar. Er is een basis kaart en de ondersteuning van het dek onder hen; ze lijken op de poten van de piek bladeren. Alleen de kaarten aan de onderkant van de driehoek en de onderkant open zijn, de rest zijn gezicht naar beneden gedraaid en geblokkeerd door hun buren. Het zal moeilijk worden om duidelijk het speelveld van de kaarten, maar het is goed te doen. Een andere variant van deze solitaire naam is de "Drie Torens".

How to play

Je moet vinden van de kaart, de numerieke waarde van één punt meer of minder dan de basis-kaart waarde. Zelfs aan het begin van de game kan er een aantal van dergelijke kaarten, zo goed als geen.

If er is een bijbehorende kaart, transfer naar de basis met de linker muisknop, op zoek naar de volgende volgorde nummer voor deze kaart. Als er geen relevante kaart (het is verborgen of vergrendeld), klik op de voorraad en sluiten van de basis kaart met de ondersteuning van één. De zoektocht gaat verder. Nu op zoek naar een nieuwe buurman kaart van de een op de voet.

There is er geen timer in het spel. Scoren is afhankelijk van de waarde van de kaart verwijderd om de basis en de positie in de lay-out. Hoe hoger u naar de toppen van de drie toppen van de kaart, hoe meer punten je krijgt.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.