SPIDER SOLITAIRE, speel Spider Solitaire kaart spel online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Spider Solitaire

SPIDER SOLITAIRE, speel Spider Solitaire kaart spel online voor gratisSpider Solitaire kaart spel populair werd, tegelijk met de massale verspreiding van computers. De overgrote meerderheid van de mensen in de wereld gespeeld, deze solitaire ten minste een keer. En ondanks het feit dat er vandaag is een groot aanbod van moderne en spannende spellen, veel mensen trouw blijven aan hun voorkeuren en genieten van solitaire.

The voordeel van dit spel ligt in de fascinerende mogelijkheid om het geheugen en logica, zonder dat u er niet in zullen slagen het verslaan van de "Spider". Je houdt om te zien hoe geleidelijk naderen van de moeilijkste delen van kaarten spelen op het eerste niveau van complexiteit. En dan win je.

This versie van "Spin" is uniek in zijn ontwerp; je kunt gratis spelen en selecteert u volledig scherm modus. Standaard groene achtergrond vervangen door een aangename blue screen saver. Er is een tijd-teller, en het aantal stappen teller. Alles is gedaan om te voorkomen dat het afleiden van de speler van denken goed na over de volgende stappen.

Play online kaart spel Spider Solitaire op onze website gratis en zonder registratie. Deel je resultaten in de commentaren onder het spel!

How to play

Het spel wordt gespeeld met 104 kaarten, dat is, 2 dekken. De eerste 54 kaarten zijn betrokken bij het begin van het spel; ze zijn uniform vastgelegd in de 10 kolommen. Maar het aantal kaarten in elk van hen blijkt anders te zijn. De speler ziet alleen de bovenste kaarten van de kolommen, al de rest zijn gesloten. Deze solitaire is gebaseerd op het verplaatsen van de open kaarten van kolom naar kolom.

There zijn een paar rules

  • You de kaart van elke waarde en die geschikt op de vrije cel waar er was eens een column.
  • Regardless van het pak de bovenste kaart kan worden gelegd op de volgende hoogste kaart.
  • The resulterende stapel kaarten kunnen worden verplaatst als een kaart. Ze moeten in de juiste volgorde.
  • If het is moeilijk om een beweging te maken in de loop van het spel kan de speler scatter extra kaarten.
  • Once alle kaarten van dezelfde suit zijn verzameld in aflopende volgorde in de kolom, wordt deze verwijderd en de ruimte voor het spel wordt gratis.
Control: muis

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.