Spelen Scorpion Solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Schorpioen

Spelen Scorpion Solitaire online voor gratisUw geluk is als een schorpioen. Als u de vangst van zijn staart het kan niet ontsnappen, noch bijten. Maar het zal niet gemakkelijk zijn om te begrijpen waar de Scorpion ' s tail, die u gaat houden is. U weet niet hoeveel kaarten zijn er in zeven kolommen van kaarten. Vier kolommen hebben slechts de helft van de kaarten open en de achtste kolom (support) bevat slechts drie kaarten en het is beter niet aanraken maar toch...

The mogelijkheid om zelfs een groep van ongeschikt kaarten zonder enige volgorde van kolom naar kolom verwart de speler... Maar dit is de staart. Dit is de sleutel tot de solitaire.

How to play

Het doel van het spel is om alle kaarten van dezelfde soort, in vier kolommen, te beginnen met de Koning en eindigend met Ace. Bovendien, elke kleur moet zich in een aparte kolom. Het is logisch dat je nodig hebt om de plek is, de overdracht van de kaarten van kolom naar kolom en terwijl u deze sorteren op basis van de waarde en kleur.

Look welke kaarten zijn in de onderste kolommen. U kunt een kaart of een groep kaarten die alleen op hen. Vind de kaarten van dezelfde soort, maar een waarde punt minder dan de open. Als u met de muis over de kaart waarin u geïnteresseerd bent, kunt u het verplaatsen en alles hieronder op de open kaart in een andere kolom. Het maakt niet uit wat de kleur en de waarde van de overgebleven kaarten.

When een van de kolommen wordt gratis, kunt u het verplaatsen van een Koning, die beide één en de één onder de kaarten, de vrije cel.

It is belangrijk! Probeer niet te eindigen alle rijen met Azen. U kunt niet iets anders op de Ace. Open drie ondersteunende kaarten alleen als een laatste redmiddel.

The spel heeft een timer en een scorer, maar ze hebben alleen invloed op de rating.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.