Spelen russische Solitaire spel online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Russisch

Spelen russische Solitaire spel online voor gratisHet is een zeer originele versie van het gratis russische Solitaire spel is ontworpen in de USSR stijl. Wanneer we beperkt zijn in de tijd dat we beginnen te haasten. De adrenaline is verstrekt en de activiteit van onze hersenen en lichaam wordt meer intensief. Echter, we kunnen veel fouten maken wordt in een haast en enthousiast. Maar het is gewoon russische Solitaire, maar niet russisch Roulette, en zal de nederlaag niet fatale gevolgen hebben. U hoeft alleen maar te herhalen. Een andere keer heeft u geluk.

How to play

Ongeacht hoe de kaarten worden neergelegd op het speelveld, er is maar één principe van de bewegingen: WE VERWIJDEREN DE KAARTEN DIE DEZELFDE WAARDE HEBBEN. De stapel kaarten en twee ondersteunende kaarten hieronder worden gebruikt. Klik op de gepaarde kaarten, en zij zullen worden verwijderd in de onderste rechter hoek. Die, die onder hen zal draaien en komen in het spel.

When alle open paren zijn verwijderd, kunt u klikken op de beurs. Het zal leveren u met een paar van de ondersteunende kaarten. Houd deze up. De voorraad kan meerdere malen worden gebruikt, het omgekeerde is automatisch.

When er geen kaart in de stacks, een nieuwe lay-out zal openen. Echter, de timer zal niet worden teruggesteld op nul!

How vele rondes zal het je lukt om te spelen in de resterende seconden?

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.