Speel Patience Klondike online

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Patience Klondike

Speel Patience Klondike onlineHeb je ooit gespeeld Vlag Solitaire? Dan zult u omgaan met Patience Klondike ("Klondike Solitaire"). Natuurlijk, als je tijd hebt. Er zijn een heleboel mensen die willen spelen, zodat het spel de tijd op de goud-dragende ader is strikt beperkt tot drie minuten. U zal verdienen zo veel punten, rekening houdend met de waarde van de kaart nuggets, zoveel kaarten u uit te gaan van de indeling naar de basis. U kunt de resultaten opslaan en ze zelfs in sociale netwerken, het infecteren van uw vrienden met Gold Rush.

How to play

De kaarten zijn vastgelegd op het doek in zeven kolommen in de vorm van een vlag. Er is slechts één kaart in de meest linkse hoek, in de rest kolommen elk moment is er 1 kaart. Alleen de bovenste kaarten worden open. Om toegang te krijgen tot degenen die liggen beneden en zijn gesloten verplaats de bovenste kaart van een andere kolom of naar het "huis".

You kunt kaarten afwisselend rood en zwart pak in aflopende volgorde in de kolom die u aan het bouwen zijn. De koning is de grote kaart. Je lay-out van de kaarten in het "huis" volgens hun past, Ace is de eerste kaart en de bestelling is oplopend.

If alle mogelijke bewegingen worden gemaakt, kunt u gebruik maken van de voorraad. De voorraad dek is in de linker bovenhoek, en als je er op klikt, geeft 3 kaarten die zijn overgedragen aan het "huis" of om de kolommen volgens dezelfde regels. Wanneer de cel op het speelveld vrij is, kunt u het verplaatsen van de Koning er (single of samen met een reeks van kaarten).

The speler de kaarten in het "huis" en opent de gesloten kaarten nemen van de extra tijd en het toevoegen van opwinding. Het spel kan niet alleen worden verloren wanneer de tijd op is. Elk aandeel hergebruik neemt de punten, nul punten betekent een nederlaag.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.