Mystic Solitaire (Halloween-editie)

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Mystic Solitaire

Mystic Solitaire (Halloween-editie)Wie durft er te zien, wat er zal gebeuren, als u het oplossen van deze solitaire bij middernacht op het kerkhof op Halloween, die samenvalt met de volle maan? Met spell-kaarten in, die de geesten leven? Ook zeldzame combinatie van omstandigheden die kunnen die risico ongelooflijke geheimen...

If u niet over een magische dek van kaarten, en niet alle borden plaatsvinden, kunt u de praktijk op de online Mystic Solitaire. Het is een zeer moeilijke solitaire die nooit konden worden opgelost, zo niet de geesten die zal helpen de speler in een moeilijk moment.

How to play

De belangrijkste cijfers van deze kaarten zijn vampieren (Koningen), en je hebt om ze terug gaan naar hun graven. Maar op het eerste, vangen hun staarten (Aces)! Om de Azen in vier stapels op het speelveld, open de kaarten een voor een verplaatsen van plaats tot plaats, afwisselend zwart en rood in aflopende volgorde. Gevonden Aas kan onmiddellijk "begraven", sleept u het naar de geschikt grafsteen, en dan kun je "bury" 2, 3 en zo verder.

You kan de overdracht van een Koning in de lege plaats naar links, en verzamelen er een aflopende ketting. Een kaart of een groep kaarten die zijn overgebracht naar de lege plaatsen. Transfer groepen en enkele kaarten van kolom naar kolom, maar in aflopende volgorde en afwisselend rood en zwart.

Four lege sockets in de rechterbovenhoek, de overblijfselen van het dek in de kristallen bol en de geesten die tijdens het spel vallen in de magische elixers van de kaarten zal helpen u in een moeilijke situatie. De eerste veranderingen op het pak van de kaart, de tweede staat om de kaart te verwijderen uit de lay-out van de kristallen bol, de derde kan je de kaart van meer dan één in de kop van de kolom, de vierde maakt het mogelijk om een gelukkige kaart van de omgevallen exemplaren. Magie werkt totdat u het elixer, en het aantal geesten is beperkt! Opslaan!

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.