Speel Mahjong Solitaire spel online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Mahjong Solitaire

Speel Mahjong Solitaire spel online voor gratisAlleen op het eerste gezicht het speelveld van de vrije Mahjong Solitaire spel is vol met verschillende random tekeningen en hiërogliefen. Als je beter kijkt u zult denk dat een spin en een kat, een kasteel en een boot, en vele andere figuren zijn gemaakt met de Chinese domino...

The fascinerende proces van het oplossen van kaartspel Patience van Mahjong puzzel brengt u van de intellectuele en esthetische genot, treinen aandacht en geheugen, leert na te denken over de bewegingen en het voorspellen van de resultaten. Een oplettende persoon kan raden gewone getallen van 1 tot 9 in cirkels, stippen, en de stokken van het spel. Er zijn verschillende hiërogliefen, behalve voor de cijfers op het veld gedupliceerd in latijnse letters voor de Europeanen, vier foto ' s van planten en de vier seizoenen.

The Chinees kan geven een diepere betekenis aan dit tijdverdrijf, maar voor ons Mahjong Solitaire is gewoon een spel. Haar doel is om het veld zo snel mogelijk en score meer punten. Games gaan een na de ander, maar je hebt slechts 20 minuten.

How to play

Kijk voor dezelfde domino, waarvan minstens één lange zijde vrij. Klik op de gekoppelde enen en ze zullen verdwijnen, waardoor de toegang tot de naburige spel stukken. Planten en seizoenen niet over de juiste paren, maar ze kunnen verwijderd worden door ze te combineren met een stuk van hun groep. Als u hebt verwijderd alle mogelijke open paren en er zijn geen verdere stappen, maar het gebied is nog niet goedgekeurd gebruik maken van de "Shuffle" - knop. De overige stukken zullen worden verwisseld in een willekeurige volgorde, zonder wijziging van de algemene figuur, maar verlies je 500 punten.

Each verwijderd paar heeft zijn eigen waarde, en brengt een verschillend aantal punten aan uw account. 20 minuten later zijn de resultaten worden gepresenteerd. U kunt ze opslaan en ze vergelijken met de prestaties van andere spelers in het book of records.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.