Mahjong Tower Solitaire

Popular

Chinees
Patience Klondike
Mystic Solitaire
Halloween

Recommended

Mahjong Tower

Mahjong Tower SolitaireWat doen de Brug en de Vlinder, de Kroon en de Diode gemeen hebben? Welke overeenkomsten kunnen worden gevonden tussen de astrologische tekens en valuta ' s van de wereld? Het antwoord is heel eenvoudig. Dit zijn de cijfers van de Toren Solitaire spel, een van de meest interessante varianten online Mahjong. Meer dan dertig lay-outs en hun aantal groeit met uw hulp! De constructor is toegevoegd aan het spel en elke speler kan bouwen zijn meesterwerk uit de domino-blokjes, opslaan in de galerij, en als de makers van het spel zal houden, zal het worden toegevoegd aan de lijst van de beschikbare lay-outs. Maar de eenvoud van het geheim van cijfers betekent niet dat alle lay-outs zullen worden eenvoudig. Het spel is de niveaus van moeilijkheid voor een beginner, als voor een topnotch. Wie u ook bent, kijk je door de galerij en kies iets interessant. Het niveau van complexiteit en het aantal speelstukken zijn opgegeven. Als u graag deze game, raden wij u aan het spelen mahjong solitaire, een meer ingewikkeld en populaire versie van het spel.

How to play

U kunt het spel starten van elk niveau door het selecteren van de "Lay-out Kiezen in de" lijst.

Look voor visueel identieke symbolen op de domino ' s en klik met de linker muisknop. Maar alleen die stukken waarvan minstens één lange zijde vrij zal worden verwijderd. En als de lay-outs hebben vaak veel lagen; zorg ervoor dat de gewenste stukken lag op de top.

Do niet scherp uw hersenen op het vernietigen van de ene kant van de tower of andere figuur. U kunt zich in een impasse, wanneer er weinig stukken op het veld, en de laatste gekoppelde degenen liggen ene op de andere en je kunt ze uitschakelen. "Shuffle" - knop kan u helpen, maar de minder domino ' s er zijn op het veld, des te kleiner is de kans op een succesvolle verandering van de lay-out.

The spel heeft een scorer en timer die invloed hebben op het extra bonus punten. Hoe sneller u de stukken, des te meer wordt de bonus. Wanneer je stopt je verliest bonussen.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.