Gratis Patience Klassiek Spelen

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Patience Klassiek

Gratis Patience Klassiek SpelenHet doel van dit gratis online Klassieke Solitaire spel is om de kaarten te verplaatsen van het speelveld in de "home" - cellen, waardoor het volgens de gevestigde orde, evenals de doelstelling van andere solitaire is. En dus moet je om dit op te lossen mysterieuze solitaire. Het belangrijkste is voor het ontvangen van de Azen, en zij zullen optreden in het "huis" door zich samen met de zeer minder open kaarten. Wanneer de Azen zijn in het "huis" en je hebt weten te regelen aflopende reeksen van heer tot Deuce in het spel cellen, het spel begint te spelen op zijn eigen, en u hoeft alleen maar te kijken naar de groei van de nummers op uw account. U kunt spelen in een volledig scherm modus.

Play het kaartspel Klassieke Solitaire gratis en zonder registratie (als gast), uw indrukken te delen in de opmerkingen!

How to play

Allereerst is het belangrijk om te zien waar de Azen zijn verborgen, en denk na over hoe u ze kunt bereiken. Het is mogelijk om het overbrengen van een enkele kaart of een groep kaarten die in andere kolommen, evenals de overdracht van een enkele "irrelevant" kaart op één van de vier sub-cellen in de linkerbovenhoek.

You kunnen verplaatsen van de kaarten afwisselend zwart en rood (of zwart en rood), rekening houdend met de waarde van de kaarten. U kunt Koningin naar Koning (het is de grote kaart op het speelveld), kunt u Aansluiting op de Koningin, Tien op Jack en ga zo maar door... Het meer lege cellen zijn er op het veld (met inbegrip van het spelen en te ondersteunen, maar met uitzondering van de "home" - cellen), de meer kaarten die je kunt verplaatsen als een groep.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.