Japanse Solitaire

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Japans

Japanse SolitaireAlleen de "Relax" - niveau beschikbaar in de online versie van de Japanse Solitaire. Er is geen waardering, en de timer doet er niet toe, maar de lay-out is hetzelfde. Om de weg te openen naar de quest spel waarin kleurrijke achtergronden, bonussen en fascinerende lay-outs staan voor u klaar, je moet het downloaden van de volledige versie van het spel.

But als je moet niets, maar de rest van de Japanse Solitaire, kunt u online spelen, elke keer dat het verlaten van het menu en start het spel opnieuw.

How to play

De kaarten worden gelijkmatig ingedeeld in dertien stapels op het speelveld. U hebt te verplaatsen naar de vier "home" cellen, te beginnen met de Azen en strikt volgens de pakken.

But Aces kan overal! Je kunt ze vinden het verplaatsen van de kaarten van stapel naar stapel, het creëren van aflopende reeksen met de alternatieve regeling van de rode en zwarte kaarten, zoals in Klondike Solitaire. U kunt ook het verplaatsen van delen van de reeksen van stapel naar stapel, evenals een volledige reeksen op de vrije cel van het speelveld. De laatste is mogelijk als Koning het hoofd van de reeks.

You zie de kaarten op de bodem ook. Zet de cursor op elke groep van kaarten, ze groeien een beetje uit elkaar, waardoor hun waarde en kleur zichtbaar.

Click tweemaal met de muis te bewegen Azen en andere kaarten op de "home" cellen. Kunt u het verplaatsen.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.