Golf Solitaire

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Golf

Golf SolitaireDe oplossing van dit solitaire spel is net als golf. Je gaat van hole naar hole in één slag per keer, soms krijgen in het meer of in de bunkers en het verliezen van ballen. Maar de kaarten zijn in plaats van de ballen, het speelveld van online Golf Solitaire is in plaats van het gazon, het "thuis" van de cel is in plaats van de hole. Koningen en Azen spelen de rol van de vallen en het water gevaren, en een set van vrije ballen (d.w.z. kaarten) is beperkt met 16 stuks. En je hebt nog maar 10 minuten!

How to play

In het begin van het spel worden de kaarten zijn verspreid over het speelveld. Er zijn 7 kolommen van de 5 open kaarten; één kaart op de "home" - veld en de overige 16 zijn in de voorraad met de gezichten naar beneden. De taak is om de kaarten een voor een op de "home" - kaart voor het wissen van het speelveld en de voorraad.

You kunt de kaarten alleen aan de onderkant van de kolommen, die niet zijn geblokkeerd. U kunt ongeschikt kaarten op de "home" - kaart, maar hun waarde moet worden, dat is één punt minder of meer dan de waarde van de kaart die al in het "huis".

The taak wordt bemoeilijkt door twee beperkingen. Koning in het "huis" kan slechts worden gedekt met de kaart van de stok, en alleen Deuce kan worden gelegd op Ace. Laat de voorraad voor het geval van nood!

The kaarten niet bewegen tussen de kolommen van het speelveld. Verkeerde beweging is niet mogelijk, ook als het niet mogelijk is tot annulering van de reeds gemaakt.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.