Freecell spelen, speel freecell spelletjes

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

FreeCell

Freecell spelen, speel freecell spelletjesKaarten in de online FreeCell Patience zijn verspreid over het speelveld in acht kolommen, half-overlappende elkaar. Slechts acht kaarten beschikbaar zijn, te bereiken op de rest degenen, verschuiven van de beschikbare kaarten van kolom naar kolom. Zodra u de Ace-het gaat naar een van de basale cellen, het nemen van Deuces, Treys en ga zo maar door... het doel van Het spel is om alle kaarten te verplaatsen naar de basis. Maar er zijn een aantal voorwaarden die zijn beschreven in de Regels.

How to play

U kunt een enkele kaart of een stuk van een reeks van kolom naar kolom, als het aantal kaarten gelijk is aan of kleiner is dan het aantal lege vakjes op het speelveld en in de linkerbovenhoek. Dat doe je door de rode kaarten op de zwarte, en vice versa, in aflopende volgorde.

4 lege cellen in de linkerbovenhoek vertegenwoordigen de ruimte om te manoeuvreren. Kunt u tijdelijk de plaats zijn er storende kaarten. U kunt slechts één kaart op elk van hen. De lengte van de kolommen op het speelveld is niet beperkt door wat dan ook; u kunt zelfs verplaats alle kaarten (afwisselend rood en zwart).

Base 4 cellen in de rechterbovenhoek van het scherm. Azen zijn de belangrijkste kaarten voor hen, strikt volgens het pak. De rest van de nuances van het spel niet van materieel belang zijn en u zult begrijpen ze in het proces van het spelen.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.