Het oude Egypte Pyramid Solitaire online

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Egypte Piramide

Het oude Egypte Pyramid Solitaire onlineEgyptische Solitaire is een arcade spel dat gebaseerd is op echte gebeurtenissen. Toen de Aswan Dam werd gebouwd, een oude Egyptische tempel complex van Abu Simbel is opgetreden in een overstromingsgebied. Opslaan historische gebouwen voor het nageslacht en om toeristen aan te trekken, werd besloten om te verplaatsen van de tempels en beelden naar een veilige plaats. In combinatie met deze activiteiten, grootschalige opgravingen werden uitgevoerd. U kunt zien dat de resultaten van deze opgravingen in de Egyptische musea.

You hebben om te verschijnen als een Egyptische archeoloog en bouwer en om te verhuizen van de piramide complex naar de andere plaats. Demonteer het zorgvuldig, steen voor steen, en het andere team zal verantwoordelijk zijn voor het gebouw. Zie je het resultaat. En je krijgt een grote som in uw account!

This solitaire is vergelijkbaar met Pyramid Solitaire. We raden sterk aan om te spelen!

How to play

Wiskunde zal u helpen duidelijk het speelveld. Elke kaart heeft een numerieke waarde. De koning is 13, de Koningin is 12, en Jack heeft 11. De resterende kaarten komen overeen met de nummers op hen.

The lay-out is in de vorm van een piramide, kaarten overlappen elkaar. Je kunt ze verwijderen uit de bodem omhoog, te beginnen met de gratis exemplaren. De kaarten zijn verwijderd in paren; de som moet altijd 13. Alleen Koningen zijn verwijderd in splendid isolation.

Supporting dek biedt u met 3 kaarten tegelijk; u kunt het over eens. Maar de kaarten zijn niet verwijderd, ze liggen op elkaar. Ze kunnen verder worden gebruikt als er niets ligt aan hen.

For het extreme geval is er een cel waar u kunt verplaatsen de enige kaart van de lay-out. Het is de obstructieve kaart van de gedeblokkeerd die in de lay-out of in de ondersteuning van stapel. Vervolgens kunt u verwijderen volgens het principe van "13".

The spel heeft een timer! Het is een multi-level game, de scores worden opgeslagen totdat u aan het winnen bent.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.