Deuces Solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Deuces

Deuces Solitaire online voor gratisU zult niet in staat zijn om online te spelen solitaire spel Vrolijk Deuces zonder te lachen. Het lijkt erop dat je hebt verzameld een mooi fragment van de reeks, de tweede helft van het staat in de buurt, en om de ruimte voor nieuwe combinaties, die leiden naar de overwinning gratis, je hebt alleen om het combineren van de kolommen de overdracht van de kaarten. Maar het zou niet zo! Heb je genoeg cellen om de volgorde aan te kaarten één voor één van kolom naar kolom? Je zegt dat je te weinig? Goed, wat gaat u doen? Denk! Misschien heb je geluk en zal het oplossen van de solitaire.

How to play

Op het eerste gezicht is het een eenvoudige taak. Je moet twee decks poker in oplopende volgorde, pak op pak op de reeds "gedomesticeerd" Merry Tweeën. Er zijn slechts tien kaarten op het veld, kun je ze overzetten geschikt in aflopende volgorde, en de anderen wachten in de reserve deck. En hier is de truc! Hoewel de voorraad geleidelijk opent al haar kaarten, maar elke nieuwe kaart blokkeert de vorige. De situatie is als in het spreekwoord, "de elleboog in de buurt, maar proberen en te bijten". Waar is de uitweg?

You hebben om het spel cellen gratis en bouwen van de kolommen, te beginnen met de Azen. Blijven sommige cellen open voor de manoeuvre, want je kunt alleen een kaart op een moment van kolom naar kolom. Gooi de lagere kaarten in het "huis" in de tijd. Graven naar de diepten van de reserve rij. Houden van een evenwicht tussen alle onderdelen van de solitaire. Denk!

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.