Spelen Crescent Solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Crescent Solitaire

Spelen Crescent Solitaire online voor gratisZodra Crescent Solitaire is gewoon een prachtige kaart spel, het was een vrijetijdsbesteding voor vrouwen. Nu is het een serieuze bezigheid, die geeft je een fascinerende rest, en bevordert uw geestelijke vermogens, verbetert de logische perceptie, geheugen, aandacht, intuïtie en non-verbaal denken.

Free online spel Crescent Solitaire is een van de meest populaire kaart entertainment. Haar unieke karakter ligt in het feit dat je moet analyseren van een groot aantal van de kaart posities op hetzelfde moment.

The speler is de taak van de Koningen van de kaarten in aflopende volgorde in de centrale stapels, en hetzelfde met de Azen in oplopende volgorde. Elke stapel heeft zijn eigen kleur.

How to play

Gebruik 104 kaarten voor het spel; dit zijn de twee standaard decks van 52 speelkaarten die zijn ingedeeld in 24 stacks in een bepaalde volgorde.

8 stapels bevinden zich in 2 rijen in het midden van het speelveld. Elke stapel een kaart. Er zijn 4 Koningen in de eerste rij en 4 Azen in de tweede.

The resterende 16 stapels gelegd worden van links naar rechts in de vorm van een halve maan (4-8-4 stapels). Een stapel bevat 6 kaarten.

During het spel, de kaarten zijn geschud slechts drie keer. Je hebt om te komen tot het uiteindelijke resultaat het zetten van de kaarten van de ene stapel naar de andere.

  The speler kan:
 • Move een kaart van het dek op de bovenste centrale rij, maar strikt volgens het pak en in aflopende volgorde.
 • Move een kaart van het dek naar de lagere centrale rij, maar strikt volgens de kleur en in oplopende volgorde.
 • Move de kaarten van de centrale stapels op elkaar, met inachtneming van de voorwaarden zoals hierboven beschreven.
 • Move een kaart van de stapels van de halve maan op elkaar volgens het pak. Deze kaarten moeten verschillen in één waarde punt en dient te worden vastgelegd in aflopende volgorde, evenals in oplopende volgorde.

Advice

 • 1. U kunt eenvoudig de kaart verplaatsen door er op te klikken. Dus, voordat u het in een andere positie, is het mogelijk om het vooruitzicht van de volgende. Dankzij deze methode kunt u voorkomen dat onnodige bewegingen en let op de locatie van de betreffende kaarten.
 • 2. U kunt geen gebruik maken van lege cellen. Dus niet haasten om de overdracht van de laatste zesde kaart naar het andere deck, het kan nog steeds nuttig zijn.
 • 3. U kunt de volgorde van de kaarten alleen wanneer er geen mogelijke stappen. Tijdens het schudden van de onderste kaart op elke stapel wordt de bovenste.
 • Control: by mouse

  Rating: Votes:

     
  Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.