Speel Chinese Solitaire spel online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Chinees

Speel Chinese Solitaire spel online voor gratisDeze versie is vergelijkbaar met Crescent Solitaire. Twee decks van 52 kaarten wordt gebruikt, is minder dan een compagnie soldaten, maar het is moeilijk om ze terug te krijgen van de AWOL. Elke kaart dient op zijn plaats, en je zal de show worden uitgevoerd. Het feit dat alle kaarten op de stapels zijn gezicht een beetje nuttig, en het oppakken van de kaart ziet u de een die eronder. Het staat u om te observeren de situatie een stap vooruit, maar tegelijkertijd bemoeilijkt de taak want je hebt in gedachten te houden twee keer zo veel informatie. En de hoeveelheid informatie zal toenemen tijdens de voorbereiding van de overdracht van de kaarten naar de basis!

How to play

Er zijn 8 kaarten in het midden, die 4 heren en 4 Azen, de andere twee decks kaarten worden gemengd en vastgelegd in de vorm van een ventilator in gelijke stacks rond de basis van degenen. De taak is om alle kaarten te verplaatsen van de ventilator aan de onderzijde.

You kan slechts één kaart tegelijk! Je moet suited kaarten op Kings in aflopende volgorde of op Azen in oplopende volgorde.

You kunt kaarten van de stapel naar stapel in een halve cirkel, maar moeten deze worden alleen de kaarten van de naburige waarden ??(meer of minder). Ook kunt u de kaarten terug aan de halve cirkel van de basis, als er sprake is van een gewenste volgnummer. Je kunt niet bewegen iets aan de halve cirkel vrije cellen!

If er zijn geen mogelijk beweegt, kunt u gebruik maken van de "Shuffle" - knop. De kaarten die in een halve cirkel zal worden geschud; de kaarten op de voet zal blijven ongewijzigd. Je hebt 3 kansen. Heb je moeilijkheden in het maken van de overgang? Heb je 5 tips (de "Hint" - knop). Er is geen timer, maar er zijn een scorer en een verplaats teller beschikbaar, die zet het spel automatisch als er geen beweegt en schudt zijn.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.