Carpet van SOLITAIRE, spelen Carpet Solitaire spel online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Carpet

Carpet van SOLITAIRE, spelen Carpet Solitaire spel online voor gratisDit kaartspel is de originele versie van Carpet Solitaire online spel. Het is niet moeilijk om de lay-out van de nieuwe dek van kaarten op basis van hun waarde en kostuums. Ze zijn al in de juiste volgorde gezet in de fabriek. Als u de volgorde van de stapel en probeer hetzelfde te doen truc, zonder te kijken naar de kaarten die je niet zal slagen als je niet een helderziende of een kaart schelm. Als u uzelf niet met regels voor de overdracht, alle u zal besteden vijf of tien minuten over het verplaatsen van de kaarten van rij tot rij van kolom naar kolom. Om te spelen dit vrij ingewikkeld Carpet Solitaire spel moet u zeer strikte regels voor de overdracht van! En om het verzamelen van de juiste reeksen van kaarten die u zal moeten belasten uw logisch denken veel langer. Hoe groter uw overwinning zal worden! Deze prachtige flash game staat voor een set van 4 versies van populaire solitaire spellen, waaronder online spel Carpet Solitaire, die je kunt spelen voor gratis en zonder registratie.

How to play

De 36 kaarten, 40 cellen (4 rijen van 10). Er is geen timer en een zuiver symbolische scorer en beweegt tegen. U kunt annuleren verplaatsen.

At het begin van het spel linker cellen vrij blijven. U kunt verplaatsen alleen de Aas* in hen, het zal daar blijven tot het einde van het spel. U kunt kaarten van andere cellen en rijen op de vrijgekomen locaties, maar het observeren van één van de volgende drie voorwaarden:

  • Second links cellen zijn alleen voor de zessen* van dezelfde kleur als de naburige Aas is. In andere gevallen kunt u verplaatsen van de kaarten legen locaties:
  • if de kaart van dezelfde kleur is links van een lege cel met de waarde van minder dan 1 van de overdraagbaar;
  • if de kaart van dezelfde kleur is het recht van een lege cel met de waarde van meer dan 1 van de overdraagbaar.

Finally de rijen moet bestaan uit kaarten, te beginnen met de Azen en eindigend met de Koningen. De tiende cellen moeten leeg zijn.

Hint

In het begin van het spel kun je het niet verplaatsen van alle Azen en zessen hun beoogde locaties. Ook bepaal je zelf welke kleur in welke rij staat, het analyseren van de locatie van de kaarten aan de start.
Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.