Spelen Bliss Solitaire gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Bliss Solitaire

Spelen Bliss Solitaire gratisOnline spel Bliss Solitaire is echt aangenaam design dat geeft u rust. Het is een lagune met hutjes op palen aan de oever van die palmen en bloemen groeien. Vlinders vliegen, zachte muziek aan het spelen is... Een kaart lay-out wordt weergegeven tegen de achtergrond van deze schoonheid. Je moet duidelijk het speelveld van de kaarten, waarbij ze één voor één uit de lay-out aan de basis van de kaarten. De regels zijn vrij eenvoudig en succesvolle oplossingen zal u helpen om geld te verdienen extra bonus kaarten, die u zal helpen in een moeilijke situatie. Elk niveau van de quest is als een serie van pearl shells. Hoe complexer de taak, hoe groter de parel is...

How to play

Het aantal kaarten in de lay-outs kunnen verschillen op de verschillende niveaus en de vorm van de lay-out. Sommige kaarten op het speelveld zijn open en ze blokkeren de rest van de kaarten die face down. Ze openen zo ver als de ruimte die vrij wordt. Er is een basis kaart onder het speelveld van de toevallige waarde), en er is een dek ernaast (de kaarten worden gesloten). Één kaart verwijderd van het speelveld naar de basis kaart. De uitneembare kaart met 1 punt minder of meer dan de basis. De kaart wordt verwijderd van de onderkant één, het spel wordt voortgezet.

If er zijn geen juiste kaarten op het veld, klik op de beurs, te kijken of het relevant is. De voorraad is beperkt, dus probeer het op te slaan. Kunt u het verplaatsen, maar het duurt 50 punten van de account van de speler. De spellen en de resultaten worden opgeslagen tot u het spel voor de volgende keer.

Rewards

There zijn twee bonussen: een vlinder stelt je in staat om alle tussenliggende kaart uit het veld; een bloem wordt verwijderd alle base-kaart, een kaart van het gebied kan worden gelegd op het. U kunt verdienen vlinders als u de kaart met de vlinder achtergrond waarde en blokkeren volgens de regels van het spel.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.