Spelen Algerijnse Patience online gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

Algerijnse Patience

Spelen Algerijnse Patience online gratisGratis Solitaire "Algerijnse patience" hielp de Algerijnse Berbers passeren de middag uren en vergeet over de warmte. Wanneer u ontspannen denken over het oplossen van een moeilijke logisch probleem richt u uw aandacht en patience op de solitaire kaarten en vergeet alles.

But deze dagen, ook de nomaden in de Persia worden met behulp van het Internet. Papieren kaartjes zijn vervangen door online Solitaire, d.w.z. de "Algerijnse patience". Duinen zand is langzaam, de tijd van de timer te kietelen langzaam onder de online solitaire spel venster. Je denkt misschien voor eeuwig, maar om het oplossen van de solitaire alle kaarten van het speelveld en de voorraad moet worden gesorteerd volgens hun past en overgebracht naar de "home" - veld. Een dek moet worden aangelegd van Koningen naar Deuces en Azen, de tweede moet worden aangelegd van Azen te Koningen door Deuce.

How to play

Kaarten op het speelveld verplaatst tussen de kolommen volgens hun past en numerieke waarden (minder of meer). Eerste van alle Azen en Koningen worden verzonden naar de basis cellen, en vervolgens de volgorde is gelegd op (in aflopende volgorde op Koningen, in oplopende volgorde op Azen). In het begin van het spel Azen en Koningen in het spel zijn, moet je om ze te vinden en om goed na te denken of te laat hen in het spel, of deze te verplaatsen naar de "home" - veld. U kunt de kaarten in het spel van de "home" - veld als dat nodig is.

For elke beweging die u kunt slepen met de cursor met slechts één kaart. Groepen van kaarten kunnen worden verplaatst! U kunt de kaarten in de "home" - veld door erop te klikken met de muis om de kaart sleep het naar de locatie nodig.

The voorraad is in de linkerbovenhoek, het wordt gebruikt wanneer alle beschikbare beweegt op het speelveld zijn gemaakt. Wanneer u klikt op de voorraad biedt u 2 keer met 6 kaarten, ze worden gelegd op het ondersteunen van de kaarten onder het speelveld. De laatste 3 kaarten van de stock gelegd zijn direct op het speelveld.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.