4 Suit Spider, spelen 4 Suit Spider Solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

4 Suit Spider

4 Suit Spider, spelen 4 Suit Spider Solitaire online voor gratisHet kaartspel "Spin" is een gebruikelijke spel, geïnstalleerd op een computer, zodat bijna iedereen was warm op de geur van de puzzel. Wanneer men heeft het alleen aan de taak is even eenvoudig als een taart. Twee pakken kan een newbie op rek zijn hersenen over de punt, maar het spel "De Spin Vier kleuren" is een gamy voor hoog opgeleide spelers.

In vrij spel "De Spin Vier kleuren" kunt u elke verkeerde stap of enkele stappen tot aan de eerste, alleen maar te klikken op de knop "Terug" op de interface. Ofwel hints of de modus volledig scherm en weerleggen van het spel is ook beschikbaar. Er is geen timer, zodat men kan rekening houden met elke stap zorgvuldig. Als het spel "De Spin Vier kleuren" te hard is kun je het makkelijkste een(klassiek "De Spin"), met het pak.

How to play

Wanneer twee decks van 52 kaarten worden in tien heaps(4 stapels van 6 kaarten en 6 stapeltjes van 5 kaarten, de andere – bank in de linker hoek), de speler ziet alleen de nominale waarde van de "open" - kaarten, terwijl de anderen zijn "gesloten" dat betekent dat ze hun rug naar de kijker.

The speler moet openen en leg de kaarten stap voor stap van de ene hoop naar de andere aandacht te besteden aan hun kostuums en het verzamelen van de kaart van dezelfde kleur bij elkaar moet verzamelen van de hele rij van Koning tot Aas. Als hij dat doet, wordt de rij zetten van het veld en doet niet mee spelen van het spel niet meer.

It is onmogelijk om schoon te maken zonder het gebruik van een extra deal van de bank. Maar men moet open zo veel kaarten als het is mogelijk vóór de behandeling van de nieuwe lijn, omdat volgens het spel kan men zich uit de heap op de heap worden alleen de kaarten van dezelfde suit. De groep kaarten die is bijna klaar voor het verwijderen terwijl er geen plaats voor en dat kan een oorzaak zijn van het verliezen van het spel.

The begin van de game

To start van het spel kies je "Spider Vier kleuren" na het laden.
Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.