2 Suit Spider Solitaire, spelen 2 Suit Spider Solitaire online voor gratis

Popular

2 Suit Spider Solitaire
Chinees
Patience Klondike
Halloween

Recommended

mahjong-spel.nl patience-spel.nl solitaire spellen bubble-shooter.nl spelletjes.playzumafree.com

2 Suit Spider Solitaire

2 Suit Spider Solitaire, spelen 2 Suit Spider Solitaire online voor gratisAls u vier decks van 52 kaarten in een keer, je zou moeten nemen afstand van alle diamanten en clubs te spelen, deze solitaire. Gratis patience spel "2 Suit Spider" wordt gespeeld alleen met schoppen en harten. Maar dit betekent niet dat het spel een stuk makkelijker! Het spelen van "thuis" computer-variant van het spel kunt u het bewegen als je een fout gemaakt hebben of willen om te zien welke kaarten nog in het gesloten magazijn. Het spelen van "2 Suit Spider" online u zal niet worden toegestaan om het te doen. Daarom, elke stap moet worden nagedacht over en de gevolgen moet worden geschat voordat de cursor van de muis pakt de kaart en draagt deze over naar de geselecteerde locatie.

And voor het toevoegen van sommige rijden, de makers van de virtuele spel hebt je tijd (10 minuten) en het nummer van het spel punten (500). Maar hoe werkt de scorer betreft dit? Het feit is dat elke beweging kost 1 punt en elke verzameld volgorde van de kaarten voegt 100 punten. Dus als je aan nul punten, is het spel verloren voordat de tijd voorbij is.

Play gratis online solitaire spel "2 Suit Spider", probeer niet te annuleren beweegt, en deel je resultaten in het spel comments!

Als de versie van het spel met twee kleuren is te lastig voor u, spelen Spider Solitaire. Het is de meest populaire klassieke versie van het spel.

How to play

Druk op de kaart en breng deze met de muis cursor. Leg de kaartjes van Koning tot Deuce en Ace in aflopende volgorde. Tijdelijk kunt u een kleine kaart van een pak op een grote één van de andere soort (bijvoorbeeld een spade 10 op een hart-Aansluiting), maar kun je alleen geschikt kolommen van plaats tot plaats. U kunt elke kaart of voor elke groep van de zelfde kleur om de gratis mobiele. Wanneer de kolom van dezelfde soort, van Koning tot Aas is volledig verzameld, gaat het uit.

If alle bewuste bewegingen worden gedaan op, je kunt (en moet) het leveren van een nieuwe serie van de "bank" deck en blijven sorteren tot de volledige overwinning of nederlaag.

Control: by mouse

Rating: Votes:

   
Copyright © SolitaireMania.com 2017. Other Languages.